Jasna Rilović

Jasna Rilović, HR konzultant, trener i coach, nakon dugogodišnjeg iskustva na rukovodećim pozicijama u odjelu ljudskih resursa 2014. godine osniva tvrtku Human Capital s ciljem da kroz projekt „HR po mjeri” svojim stručnim znanjem i iskustvom pomogne kompanijama da bez obzira na njihove financijske mogućnosti i broj zaposlenika, uvedu najbolje HR prakse u svoje poslovanje.
Svoje bogato iskustvo, Jasna je stjecala u velikim internacionalnim kompanijama, počevši na poziciji Human Resources Managera u predstavništvu francuske kompanije Renault Nissan Hrvatska gdje od starta postavlja sve HR procese na teritoriji Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Karijeru nakon nekoliko godina nastavlja u američkoj farmaceutskoj kompaniji Abbott Laboratories gdje je zadužena za ljudske resurse u 18 zemalja (CIS, Ukrajina i Ex-YU) i gdje ima prilike uspostavljati HR procese i alate u visoko organiziranoj korporaciji.
Nakon 6 godina rada u Abbott Laboratories gdje je imala prilike aktivno sudjelovati kako u preuzimanju kompanije Solvay, tako i u separaciji kompanije Abbott na dvije nove kompanije (Abbott i Abbvie), odlazi na poziciju HR Direktora prvo u domaću farmaceutsku kompaniju PharmaS, a nakon pola godine preuzima dodatnu odgovornost i za Ra-Lu Logisitiku, kompaniju u sklopu Lura Grupacije.

Po struci socijalni pedagog, s dodatnim znanjem samostalnog računovođe, Jasna se tijekom svoje bogate karijere stalno usavršavala na brojnim edukacijama te je između ostalog stekla zvanje NLP majstora, akreditiranog executive coacha te dobila licence za implementiranje i stvaranje centara za procjenu i razvoj (assessment centi), CCU (Corporate Coach U), Insights i dr.

Jasnin dugoročni cilj je da pomogne što većem broju kompanija u stvaranju i razvijanju ljudskih resursa kroz postavljanje kvalitetnih HR alata i primjenjujući najbolje svjetske prakse u razvijanju zaposlenika.

Podijeli predavača