Ivana Šarić Nađ

Kreativnost, komunikacije i inovativnost usavršavala je i zavoljela u PR-u i internim komunikacijama, a prvu employer branding strategiju i kampanju kreirala je u Iskonu, još u doba kada se HR borio s nazivom kadrovska. Kao dio employer branding tima Deutsche Telekom Grupe ima visoko postavljenu ljestvicu standarda za aktivnosti i prakse usmjerene na zaposleničko iskustvo. Svakodnevno uči kako povezati brojke, ljude, njihovu strast i poslovne mogućnosti.

Što možete očekivati na panelu?

Odluke se u biznisu oduvijek primarno donose temeljem brojki, a njihova važnost je presudna i za uspješan Employer Branding. No često dolazi do pogrešne interpetacije i primjene podataka koje imamo ili do traženja odgovora na krivim mjestima.

Odgovor na pitanje i konkretne primjere kako vaša tvrtke može iskoristiti podatke za optimizaciju Employer Brandinga pružit će vam sudionici panela: Ivana Šarić Nađ, Employee experience and employer branding expert (Hrvatski Telekom), Vanda Lugarov, Head of HR (MojPosao) i Lara Šubić Šuša, voditeljica projekta Poslodavac Partner (Grupa Selectio).

Podijeli predavača