Goran Radman

Goran Radman je prodekan za međunarodnu suradnju i direktor IgBS e-Leadership MBA programa na Visokom Učilištu Algebra.

Završio je diplomski i postdiplomski studij Međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu gdje trenutno završava doktorat iz teorija međunarodne integracije. Uz završen MBA na Sveučilištu u Pennsylvaniji, svoje upravljačke i organizacijske sposobnosti usavršio je na INSEAD poslovnoj školi te na London School of Economics. Također je jedan od predavača na Veleučilištu Vern iz područja konkurentnosti i inovativnosti.

Svoju profesionalnu karijeru započeo je 1984. godine kao savjetnik za međunarodne odnose predsjedništvu Hrvatske te nastavio kao generalni direktor hrvatske televizije. Kao direktor tvrtke MicroLab prelazi u privatni sektor, a nastavlja svoj poslovni put u Microsfot Corporation gdje osniva podružnicu Microsoft Hrvatska i 2000. godine postaje generalni direktor Adriatic regije, a kasnije i Jugoistočne Europe.

Kasnije u 2008. godini postaje dekan Veleučilišta VERN u Zagrebu te predsjednik tvrtke Sense Consulting. Poslovni put je od 2012. do 2016. godine nastavio na mjestu glavnog ravnatelja Hrvatske radio televizije. Danas predaje na Veleučilištu Vern iz područja konkurentnosti i inovativnosti.

Područja stručnosti:

Konkurentnost, Inovativnost, Vodstvo, Upravljanje medijima,  Međunarodne integracije

Podijeli predavača