Ernest Vlačić

dr. sc. Ernest Vlačić, MBA, veleučilišni profesor, voditelj e-Leadership MBA studijskih programa na Visokom Učilištu ALGEBRA.

Svoj je karijerni put započeo kao razvojni inženjer u Prvomajskoj nakon čega kao menadžer radi u korporaciji Danieli SpA s kojom osniva i vodi Danieli SYSTEC. Karijeru nastavlja u Brodarskom Institutu u okviru nacionalnog znanstvenog STP projekta s kojim i suosniva spin-out razvojno-istraživačku organizaciju NOVAMINA Centar Inovativnih Tehnologija koju i danas vodi. Usporedno upravlja međunarodnim multidisciplinarnim industrijskim projektima i portfeljima projekata tehnološkog inoviranja. Njegov je znanstveno-istraživački i nastavni rad fokusiran na područja strategijskog i inovacijskog menadžmenta, te inovacijskih i industrijskih politika na čemu je i doktorirao pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

U sklopu HR Days konferencije moderirat će zanimljivu radionicu.

ŠTO VAS OČEKUJE NA RADIONICI

Budućnost i edukacija talenata u eri digitalne ekonomije

U galopirajućoj eri digitalne ekonomije jedan od najvećih izazova predstavlja otkrivanje i razvoj talenta. Kako na vrijeme otkriti vještine koje će biti na vrhu liste poželjnih u sve rastućoj krizi talenata, te kako će se one stvarati i oblikovati za sve kompetitivnije tržište rada predstavlja izazove. Radionica će sudionike voditi prema inovativnim rješenjima, a najbolja rješenja bit će nagrađena.

Podijeli predavača