Dave Ulrich

Dave Ulrich otac je modernog HR-a! Profesor je Poslovnog upravljanja na Sveučilištu Ross (Sveučilište u Michiganu) te partner u RBL konzultantskoj tvrtki usmjerenoj na pomoć organizacijama i lideri u postizanju vrijednosti.

Tijekom svoje karijere, Dave je objavio preko 200 članaka i poglavlja knjiga te izdao preko 30 knjiga.

Uređivao je knjigu Upravljanje ljudskim resursima (1990.-1999.), svoje znanje dijelio s publikom u više od 90 zemalja diljem svijeta, provodio radionice za više od pola Fortune 200 tvrtki, trenirao uspješne stručnjake iz poslovnog svijeta te aktivno radi kao znanstveni suradnik Nacionalne akademije za ljudske resurse.

Dave je poznat po želji za neprestanim učenjem, pretvaranjem složenih ideja u jednostavna rješenja te stvaranjem vrijednosti u području oblikovanja organizacija, vodstva i ljudskih potencijala.

Sa svojim timom je radio na knjizi ‘Rise of HR’ koju je imalo priliku u svoje ruke dobiti više od 1.500.000 HR profesionalaca u kojoj 70 lidera slobodno dijeli svoje savjete.

ŠTO OČEKIVATI NA PREDAVANJU:

Value Creation Through HR: Why is this the great time to be in HR?

Sjajno je vrijeme za HR! Zašto? Zbog toga što u svijetu povećanih društvenih, tehnoloških, ekonomskih, političkih, okolišnih i demografskih promjena HR stvara održivu vrijednost. Dave će u svom predavanju proći kroz 3 domene i 8 konkretnih radnji koje HR može poduzeti kako bi postigao veću vrijednost.

  1. Pretpostavke: HR stručnjaci moraju prepoznati i spremno se uhvatiti u koštac s problematikom većinom nesvjesnih pristranosti koje nerijetko negativno utječu na stvaranje vrijednosti u organizacijama
  2. Rezultati: HR stručnjaci moraju biti spremni prezentirati ključne rezultate koje postižu svojim radom (talentom, vodstvom i organizacijom). Oni bi trebali ponuditi inovativna rješenja za svaki od predstavljenih rezultata.
  3. Utjecaj na HR

Dave će s publikom podijeliti inovativne načine razmišljanja i djelovanja koji mogu značajno utjecati na osobni i profesionalni život svakog pojedinca.

U okviru ovog predavanja Dave će s vama podijeliti najnovija razmišljanja o stvaranju HR vrijednosti, predstavit će inovativne koncepte, stvarne primjere i korisne alate koji će vam omogućiti izradu ‘mape’ za pretvaranje ideja u primjenjiva rješenja i stvaranje vrijednosti za vaše poslovanje.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds