Dario Perak

Svoju želju za radom s ljudima realizira kroz studij psihologije na kojem je trenutno u statusu apsolventa. Certificirani je LEGO SERIOUS PLAY facilitator. Znanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina demonstrira kroz vođenje grupnih radionica iz područja soft skillova. Tijekom studija produbljuje svoja znanja iz organizacijske psihologije. Zabavljaju ga statističke analize, a uz organizacijsku psihologiju, glavna područja interesa su mu psihometrijski testovi te testovi kreativnosti. Povremeni je kolumnist i gost u raznim hrvatskim ICT, psihologijskim i poslovnim e-časopisima i podcastima.

Što možete očekivati na radionici?

Iako se čini nemoguće povezati Lego kockice, psihologiju i romane Agathe Christi „Orient Express“ te Marije Jurić Zagorke „Tajna krvavog mosta“ očekuju vas jedinstvene i interaktivne radionice.

Uz pomoć Lego Serious Play metodologije, ove radionice će vam pružiti jedinstvenu priliku za dublje razumijevanje, u ovom slučaju glavnih protagonista romana, a kasnije sebe i vaših suradnika, istražujući skrivene aspekte osobnosti.

Ova kreativna i angažirajuća aktivnost potiče dublje razmišljanje, timski rad i otvara put za nove spoznaje.

Uz navedeno radionice će vam pružit priliku da:

•    istaknete i proširite svoje spoznaje o samima sebi,

•    razvijete vještine timskog rada i komunikacije,

•    povežete se s drugim sudionicima konferencije na dubljem nivou,

•    istražite nove perspektive, rješenja i strategije u radnom okruženju

Podijeli predavača