Clint Pulver

Clint Pulver  je motivacijski govornik, autor knjiga, glazbenik, dobitnik nagrade Emmy te stručnjak za radnu snagu i zadržavanje zaposlenika u tvrtki.

Zabavan, dinamičan i pun entuzijazma čini da klijenti obožavaju raditi s njim.
Poznat kao vodeći autoritet za „Zadržavanje zaposlenika“, Clint pomaže organizacijama da zadrže, angažiraju i nadahnu članove svog tima (od recepcije do članova nadzornih odbora).
Pomaže tvrtkama da bolje rade s mladim generacijama, uči ih rješavanju komunikacijskih, ali i kulturoloških izazova.

Kao predsjednik i osnivač “ The Center for Retention”, Clint je transformirao način na koji korporacije stvaraju trajnu lojalnost svojih zaposlenika. Sve to postigao je radom i istraživanjem na projektu “The Undercover Millennial”.

Proveo je svoju profesionalnu karijeru putujući svijetom pomažući organizacijama da stvore vjernost kupaca koja traje. To iskustvo koristi za stvaranje trajnih odnosa i poslovnih strategija temeljenih na povjerenju, usluzi, podršci, povezivanju i kontinuiranom praćenju.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Mentorstvo vs. Upravljanje

Clint čvrsto vjeruje da samo jedan trenutak u životu može promijeniti cijeli život. U slobodno vrijeme voli letjeti helikopterom i uživa u dugim šetnjama do hladnjaka. Danas zaposlenici traže vodstvo koje podržava, ohrabruje i daje im alate potrebne za rast, prilagodbu, ali i mogućnost da ostave trag i imaju neki utjecaj. U ovoj prezentaciji osmišljenoj da inspirira lidere i menadžere, Clint stručno demonstrira revolucionarno ZAŠTO je mentorstvo bolje od starih tehnika upravljanja i KAKO je svaki zaposlenik samo jedna divna osoba koja može činiti fenomenalnu priču o uspjehu.

Kao korporativni stručnjak i stručnjak za zadržavanje zaposlenika, Clint nudi liderima tajne kako podići timski i individualni angažman zaposlenika, kako njegovati kreativu i suradnju te inspirira zaposlenike ali i one koji ih vode.

Publika će moći naučiti kako:

  • se brže prilagoditi promjenama na tržištu radne snage
  • učinkovito komunicirati s timom u kojem su različite generacije
  • stvoriti kulturu koja njeguje, slavi i potiče različitost
  • shvatiti koja su četiri najbitnija ključa mentorstva
  • shvatiti koja je njihova (viša) svrha u ulozi lidera i mentora
  • usvojiti strategije kako stvoriti i provesti kulturne promjene
Podijeli predavača