Blaire Palmer

Blaire Palmer svjetski je autoritet u području promjena leadershipa i načina rada. Kao autorica, konzultantica i komentatorica o trendovima u poslovnom svijetu, s više od 20 godina iskustva u vođenju i treniranju osoba na vodećim pozicijama, Blaire s publikom diljem svijeta otvoreno dijeli svoje smiješne, pronicljive i izazovne ideje o vođenju i promjenama. Kroz svoj rad nadahnjuje lidere da kompanije vode u partnerstvu sa svojim zaposlenicima, zaborave na svoj ego i razmisle o svojim ulogama u postindustrijskom dobu.

Kao jedna od najmlađih producentica BBC-jevog vodećeg programa Today Program, Blaire je provela jedno desetljeće razbijajući priče i oblikujući vijesti o Velikoj Britaniji prije nego što ju je fascinacija vodstvom i promjenama dovela do titule jednog od prvih britanskih korporativnih trenera. Od tada je napisala 3 uspješne knjige o toj temi i redovito je citirana u medijima.

Da joj promjene nisu strane, Blaire je dokazala i svojim primjerom. Tijekom 2000. godine napustila je siguran i cijenjen posao na BBC-u, osnovala vlastitu kompaniju i s 29 godina postala digitalni nomad. Na put dug 7 mjeseci sa sobom je povela i svoju obitelj (i dva psa) te naučila što znači proći kroz vlastitu osobnu transformaciju.

ŠTO OČEKIVATI NA PREDAVANJU:

Punks in Suits – Busting the Myths of Leadership

Došlo je vrijeme da lideri pokažu malo ‘punka’ ispod svojih odijela. U vrijeme kada je povjerenje u glavne institucije u krizi, u najavama disruptora koji će promijeniti industrije, kada vaše Generacije Y (i nadolazeće iGens) žele smislen i svrhovit posao, kada digitalna disrupcija, globalni timovi i agilni načini rada čine poslove sve kompleksnijima, vrijeme je da se vratimo osnovama.

Kroz svoje predavanje Blaire će vas provesti kroz humanije i autentičnije vodstvo, vodstvo koje stvara nove vođe i izaziva nas da preispitamo sve što smo mislili da dobre vođe čini sjajnima.

Podijeli predavača