Adrijana Strnad

Adrijana Strnad, PCC, CPF, crpi svoj rast i znanje u razvoju organizacija iz više od 25 godina međunarodnog korporativnog iskustva – radeći i u visokim izvršnim ulogama i u ulozi vanjskog partnera pri implementaciji velikih, sistemskih transformacija. Vjeruje u jednostavnost, u rad s duhom igre, u smjelost sanjanja velikih snova, u vlasništvo nad našim izborima i pojavljivanje u životu.

Kao coach, trenerica i facilitatorica, Adrijana djeluje kao katalizator promjena – pomažući organizacijama da se istaknu poticanjem, razvijanjem i njegovanjem njihove sposobnosti za transformaciju. Podržava izvršne timove u vođenju svojih organizacija prema održivom dugoročnom uspjehu usvajanjem vještine promjene – unapređujući njihove liderske vještine i primjenjujući sistemski, inovativni, participativni pristup vođenju u izgradnji i provedbi učinkovitih strategija za snalaženje u kompleksnosti, neizvjesnosti i promjenama.

Posebnosti: upotreba umjetnosti, procesi učenja kroz akciju te povezane alate/tehnike u poticanju strateškog uvida i poticanju učinkovitosti vođenja.

Podijeli predavača