RADIONICA: Unlock Your Leadership Potential: Transformational Leadership Workshop by SELECTIO Leadership Academy

Spremni ste podići leadership vještine na novu razinu? Želite saznati kako vaš način razmišljanja i stil vođenja utječu na rezultate i tim? Najavljujemo Transformational Leadership radionicu koju je osmislila SELECTIO Leadership Akademija za osnaživanje i oslobađanje pravog liderskog potencijala.

Na Leadership radionici ćete uroniti u transformacijsko putovanje kako biste otkrili glavne karakteristike učinkovitog vodstva i kako biste stekli razumijevanje vašeg jedinstvenog stila vođenja kojim utječete na druge. Kristina Popović i Jasna Belamarić iz SELECTIO Grupe vodit će vas kroz impresivno i interaktivno iskustvo, pružajući vam praktične alate i savjete za poboljšanje vaših liderskih sposobnosti.

Glavne teme koje će se pokriti:

  1. Moć vođenja i mindseta: Istražite temeljna načela učinkovitog vodstva i saznajte kako način razmišljanja može utjecati na ljude i rezultate.
  2. Otkrijte svoj jedinstveni leadership stil: Naučite prepoznati svoj osobni stil vođenja. Svoj stil možete iskoristiti za stvaranje pozitivnog utjecaja na tim i organizaciju.
  3. Umijeće samosvijesti: Naučite kako samosvijest može promijeniti način vođenja. Otkrijte tehnike za razvoj dubljeg razumijevanja sebe, svojih vrijednosti i načina na koji komunicirate.
  4. Praktični alati za razvoj leadershipa: SELECTIO trenerice će vas opremiti raznolikim alatima i strategijama za razvoj različitih leadership stilova.
  5. Učenje kroz suradnju: Uključite se u rasprave, razmijenite svoje iskustvo i umrežite se s različitim voditeljima. Ova radionica širi horizonte te potiče networking i interakciju.

Zavirite u sebe i otkrijete svoj leadership potencijal!

Pridružite nam se na Leadership radionici koju će održati trenerice SELECTIO Leadership Akademije, otkrijte svoj jedinstveni stil vođenja i istražite temeljna načela učinkovitog leadershipa.

Investirajte u sebe, investirajte u svoju budućnost kao lidera!

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds