Kako zadržati talente? Povežite se s ljudima, a ne ‘samo’ sa zaposlenicima

Inspirirajte se, ohrabrite i napunite pozitivnom energijom… Zauzmite svoje mjesto na 12. HR Days konferenciji, 8. i 9. svibnja u Rovinju.

Uloga HR-ovaca u poslovnom mozaiku kontinuirano postaje sve kompleksnija. 

Dio razloga, bez sumnje, leži u napretku koji je u posljednjem desetljeću ostvaren kad je riječ o prepoznavanju značaja ljudskih potencijala za kvalitetno upravljanje zaposlenicima i dostizanju poslovnih ciljeva, ali najveći uzrok ipak se krije u samom tržištu rada.

Velika potražnja za radnom snagom i manjak kvalitetnih kandidata koji će se ‘uskočiti’ u ispražnjena ili novootvorena radna mjesta u tvrtkama, tjeraju nas na sve kreativnije i raznovrsnije pristupe zapošljavanju i zadržavanju zaposlenika, podizanju razine angažiranosti i motiviranosti te pronalasku lidera u sebi!

To su ujedno i teme koje će se naći u epicentru najočekivanijeg događaja u regionalnoj HR zajednici (a i šire!) – 12. HR Days konferenciji, koja se nakon nekoliko ‘jesenjih’ izdanja, vraća svom proljetnom terminu i održat će se 8. i 9. svibnja u Rovinju.

O ovim temama, koje nerijetko podižu kosu na glavi HR-ovcima diljem svijeta, više ćemo doznati od stručnjaka svjetskoga glasa…

Psihologinja i komunikatorica dr. Maggi Evans otkrit će ključne strategije prepoznavanja talenata i poticanja uspavanih zaposlenika. Njezina interaktivna radionica “Transforming Underachievers & Getting Everyone on the Pitch” pružit će uvid u stvaranje angažirane poslovne kulture.

Armin Trost, stručnjak za upravljanje ljudskim resursima, svojim predavanjem će “The Art of Retention” dati konkretne savjete o zadržavanju najboljih talenata, dok će prvi supružnici koji će stupiti na pozornicu konferencije, Debra i Ken Corey, istražiti 10 vrsta loših šefova i ponuditi rješenja kako ih izbjeći.

Najbolje (od najboljih) HR prakse, networking i Nulti dan
Osim vrhunskih predavača, konferencija nudi priliku za prijavu inovativnih HR praksi koje su utjecale na promjenu korporativne kulture, povećanje angažiranosti zaposlenika i postizanje poslovnih uspjeha.

Prijave za nagradu Najbolje regionalne HR prakse su otvorene do 8.3.2024., a najbolje inicijative, projekti i programi bit će predstavljeni pred publikom konferencije.

Opuštanje i povezivanje s kolegama započinju prije službenog početka konferencije, u okviru Nultog dana.

Prijavite se za različite aktivnosti tjedan prije konferencije i iskoristite priliku za neformalno druženje. Plesni podij i tradicionalno čaganje ostat će nezaboravna iskustva koja nećemo propustiti ni ove godine.


Podijeli ovu objavu