Otkrijte kako probuditi ‘uspavane’ zaposlenike, izbjeći loše vođenje i potaknuti zadržavanje talenata

I vaša karijera zaslužuje poklon ovih blagdana… Rezervirajte svoje mjesto na 12. HR Days konferenciji, 8. i 9. svibnja u Rovinju!

Dok s nestprljenjem iščekujete posjet dobroćudnog djedice u crvenom, koji bi se trebao dogoditi u noći s 24. na 25. prosinca, potaknuti blagdanskim raspoloženjem, odlučili smo ‘odmotati’ nekolicinu HR-ovskih poklona.

I otkriti vam dio predavača koji će nas oduševiti na nadolazećoj, 12. po redu HR Days konferenciji, koja će se održati 8. i 9. svibnja u Rovinju!

Probudite uspavane zaposlenike, gradite jake timove i otkrijte loše šefove

Prestižna autorica, psihologinja i komunikatorica dr. Maggi Evans, s nama će podjeliti ključne strategije za prepoznavanje talenata u timu i poticanje ‘buđenja’ uspavanih zaposlenika.

Njezino interaktivno predavanje “Transforming Underachievers & Getting Everyone on the Pitch” istražuje kako bolje upoznati tim, stvoriti angažiranu poslovnu kulturu te pružiti konstruktivan feedback zaposlenicima.

Dr. Evans kombinira strateško razmišljanje s praktičnim rješenjima kako bi smanjila komunikacijske “šumove” i usmjerila se na ključna pitanja koja donose stvarnu razliku u poslovanju.

Profesor Armin Trost, stručnjak za upravljanje ljudskim resursima, svjetla reflektora usmjerit će na ključne aspekte dugoročnog zadržavanja talenata.

Kroz interaktivno predavanje “The Art of Retention – How managers mindfully can build strong ties to their employees”, Trost će istražiti ulogu međuljudskih odnosa, ravnotežu samokontroliranog angažmana radnika i brige o njihovim potrebama te razloge odlaska talenata unatoč ponuđenim beneficijama.

Publici će pružiti uvid u nijanse umjetnosti zadržavanja talenata, kao i izgradnje održivih mostova sa zaposlenicima u dinamičnom svijetu ljudskih resursa.

Debra Corey i Ken Corey, prvi supružnici na pozornici u Rovinju, donose svoje bogato iskustvo u ljudskim resursima i inovativnom upravljanju zaposlenicima.

Njihovo zajedničko predavanje, “How to stop your bad bosses from ruining lives”, istražuje 10 vrsta loših šefova, nudi modele za izgradnju izvrsnih lidera te sadrži stvarne priče i savjete kako izbjeći negativne obrasce ponašanja.

Učite od drugih i podijelite svoj ‘know how’

Još od malih nogu nas uče kako se ‘znanje množi onda kada se dijeli’, a Daysi su ovu važnu lekciju učinili jednim od stupova na kojima konferencija čitavo desetljeće uspravno stoji. 

Potvrdu toga pronalazimo u Najboljim regionalnim HR praksama!

Pozivamo vas da prijavite HR praksu kojom ste omogućili trajnu promjenu kulture tvrtke, povećali angažiranost zaposlenika i/ili značajno utjecali na poslovni uspjeh.

Za uspješnu prijavu imajte na umu da prijavljenu praksu treba implementirati najkasnije do 31.12.2024. godine, a mogu se prijaviti i prakse koju se provele ili se provode unazad dvije godine.

Sve pristigle prijave bit će podijeljene u dvije kategorije: male/srednje tvrtke (do 250 zaposlenika) i u velike tvrtke (od 250 i više zaposlenika).

Pet najbolje ocijenjenih praksi iz svake kategorije (ukupno 10) od strane stručnog žirija dobit će priliku predstavljanja pred publikom HR Days konferencije.

Naravno, osim stručnog dijela, osigurali smo dovoljno vremena za opuštanje i povezivanje.

Iskoristite priliku za networking uz laganu atmosferu i zabavu koja će oplemeniti vaše iskustvo na konferenciji.

Osigurajte svoje mjesto po povoljnoj Early Bird cijeni. Vidimo se u Rovinju, 8. i 9. svibnja!

Podijeli ovu objavu