HR Days konferencija se vraća svom proljetnom sjaju!

Raplamsajte strast prema ljudskim potencijalima na 12. HR Days konferenciji – 8. i 9. svibnja u bajkovitom Rovinju!

Sjećate li se trenutka kada ste se, ispunjeni entuzijazmom, strašću i željom za stvaranjem radnih mjesta gdje svatko može sjati u punom sjaju, zaljubili u ljudske potencijale?

Pitanje koje slijedi još je važnije – sjaji li ta ljubav istim intenzitetom kao na početku vaše karijere?

Bez obzira na vaš odgovor (a iskreno se nadamo da je on potvrdan i da ne ostavlja mjesta ikakvoj sumnji), narednog proljeća pred vama se otvaraju vrata jedinstvenog HR događaja koji će vam pružiti priliku da se prisjetite zašto ste svoju karijeru posvetili ljudskim potencijalima i ponovno rasplamsate strast prema ovoj posebnoj profesiji.

HR Days konferencija, najveći susret regionalne HR zajednice i događaj na kojem s oblikuje budućnost HR industrije, vraća se u stari, proljetni termin i održat će se 8. i 9. svibnja u Rovinju!

“Budite s najvećima”

To nije samo poziv, već obećanje jedinstvenog iskustva, isprepletenog znanjem, inovacijama i prilikama.

HR Days konferencija je priča koja traje, koja se neprestano obnavlja, raste i razvija. I čije nove stranice tek trebaju biti ispisane…

Što vas čeka na ovogodišnjoj konferenciji?

Savršena prilika za obogaćivanje vašeg znanja, stvaranje novih poznanstava i povezivanje s HR zajednicom koja dijeli vašu strast.

Ovo je ujedno i prilika da upoznate originalne i inovativne HR prakse koje će transformirati način na koji gledate na upravljanje ljudskim resursima.

Očekuju vas i nezaboravna druženja na plesnom podiju – neka se povezivanje i razmjena ideja dogodi u opuštenoj atmosferi, gdje ćete se osjećati kao kod kuće, okruženi ljudima s kojima niti u jednom trenutku neće ponestati tema za razgovor!

Podijeli ovu objavu