HR days: Tko rano rani, ‘Super Early Bird’ kotizaciju grabi!

Najveća regionalna konferencija posvećena ljudskim potencijalima vraća se u Rovinj ove jeseni (21. i 22. rujna). Rezervirajte svoje mjesto po najpovoljnijoj cijeni već danas!

Kažu kako je solidan plan koji imamo danas bolji od savršenog plana koji će nastati sutra. A što je sa savršenim planovima i idejama na čiji nastanak ne trebamo čekati i koji se u našim rukama nalaze u ovom trenutku? 

Jedan od takvih, besprijekornih planova, kojim ćete obogatiti postojeće znanje i usavršiti vještine, čineći time vrijedan korak naprijed za vašu karijeru, možete napraviti upravo sada!  

Sve što trebate učiniti jest posjetiti službenu stranicu HR daysa, i po najpovoljnijoj, ‘Super Early Bird’ cijeni, rezervirati svoje mjesto na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj ljudskim potencijalima!

Ovogodišnje, deseto po redu izdanje HR Days konferencije, koja od prvog dana predstavlja omiljeno i nezaobilazno odredište HR-ovaca iz Hrvatske i regije, održat će se 21. i 22. rujna na dobro poznatoj lokaciji, u prekrasnom Rovinju.

Detaljnije informacije o programu i svemu onome što pripremamo za vas stižu uskoro, no već sada možemo najaviti kako vas ponovno očekuju odlična predavanja uglednih predavača, interaktivne i praktične radionice, paneli o aktualnim temama, druženje s kolegama iz struke te kao ‘šećer na kraju’ – neponovljivi tulumi do kasno u noć!

Naravno, kao i dosad, s ciljem promicanja pozitivnih HR praksi, u okviru konferencije ćemo predstaviti i nagraditi najkvalitetnije projekte, inicijative i kampanje koje su tvrtke implementirale u svoja poslovanja i time povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika.

Više informacija potražite na hrdays.net.

Vidimo se u Rovinju!

Podijeli ovu objavu