Podijelite sa svijetom vaše uspješne HR Prakse!

U okviru ovogodišnje HR Days konferencije, koja će se održati 22. i 23. rujna u Rovinju, ponovno nagrađujemo najuspješnije HR projekte iz prošle godine.

Potaknuti razmišljanjem kako se ‘znanje množi dijeljenjem’, MojPosao je još 2010. godine pokrenuo projekt Najbolje HR prakse kojim odajemo priznanje kvalitetnom, predanom i učinkovitom radu HR profesionalaca i širimo ‘know how’ među HR zajednicom.

U Najbolje HR prakse spadaju projekti koji su omogućili trajnu promjenu kulture kompanije, podizanje angažiranosti zaposlenika i značajan doprinos poslovnom uspjehu tvrtke. Ili, drugim riječima, radi se o svim onim aktivnostima, inicijativama i programima koji su tvrtkama i njenim zaposlenicima bili prijeko potrebni otkako smo suočeni s posljedicama pandemije.

Odlukom stručnog žirija sastavljenog od istaknutih HR profesionalaca i publike, odnosno sudionika HR Days konferencije, tijekom prošlogodišnje konferencije su za svoje uspješne HR prakse iz 2019. godine nagrađeni:

  1. Infinum, projekt ‘Eggcelent’
  2. Terme Sv. Martin, projekt ‘Radi i dodatno zaradi’
  3. Span, projekt ‘Span TV’

Radujemo se novim prijavama inovativnih projekata koji promiču ulogu HR-a u tvrtkama, pospješuju poslovne rezultate i unaprjeđuju kvalitetu rada svih zaposlenika.

Stoga, podijelite sa svijetom HR projekte kojima se ponosite, sudjelujte u razmjeni znanja i prijavite se za Najbolje HR prakse 2020.! Nagrade najboljima će biti dodijeljene u sklopu 9. HR Days konferencije u Rovinju, a rok za prijavu je 26.7. 2021 godine.

Podijeli ovu objavu