HR days 2021. – U poznatom okruženju do novih uspomena!

Dragi HR-ovci, partneri i prijatelji HR Days konferencije,
S radošću Vas možemo obavijestiti kako se naša HR days konferencija, koja se tijekom godina prometnula u jedno od nezaobilaznih i omiljenih odredišta HR profesionalaca iz Hrvatske i svijeta, uskoro vraća ‘kući’!

Nakon što je godinama umješno igrala ulogu vjesnika proljeća, okupljajući regionalnu HR zajednicu u ožujku ili travnju, ovogodišnja konferencija će se održati na samom prijelazu iz ljeta u jesen, i to u poznatom okruženju – 22. i 23. rujna u Rovinju!

Usprkos promjenama u kalendaru, neke stvari se nikad neće promijeniti…

Pored druženja i razmjene iskustava s kolegama iz struke, na konferenciji Vas ponovno očekuju interesantna predavanja vrhunskih domaćih i stranih predavača, praktične radionice te okrugli stolovi o uvijek aktualnim temama iz šarolikog svijeta ljudskih resursa.

Stoga, pridružite nam se na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj upravljanju ljudskim potencijalima, zajedno s nama okrenite list te krenite stvarati nove i pozitivnije uspomene!

Vidimo se najesen u Rovinju!

Podijeli ovu objavu

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds