Najboljim HR praksama u prošloj godini mogu se podičiti Infinum, Terme Sv. Martin i Span

Osmu godinu zaredom, u organizaciji portala MojPosao, održana je HR days konferencija.

Dodjelom priznanja najkvalitetnijim HR praksama u 2019. godini, spušten je zastor na ovogodišnje izdanje HR Days konferencije, dvodnevnog stručnog okupljanja HR profesionalaca iz Hrvatske i regije, koja se ove godine po prvi put održala online, u virtualnom okruženju.

Pored inspirativnih i korisnih predavanja izvanrednih domaćih i stranih predavača te panela o poticanju zaposlenika da se okušaju u ulozi koju sve češće tražimo od njih – onoj ambasadora tvrtke, konferencija je ponovno ponudila dodjelu nagrada najboljim HR praksama i projektima u protekloj godini.

Riječ je o priznanju koje MojPosao dodjeljuje već deset godina zaredom, a ove godine je na adresu našeg stručnog žirija svoje projekte dostavio rekordan broj tvrtki – njih čak 28.

U konačnici, finale su izborili: A1 HrvatskaSpanHrvatski telekomLifeclass Terme Sv. Martin i Infinum.

Publika je ponovno odlučila pobjednika

Predstavnici HR odjela svih tvrtki koje su ušle u najuži izbor održali su kratke prezentacije o projektima koje su proveli, nakon čega je uslijedilo glasovanje dodatnog, vjerojatno i najvažnijeg člana žirija – naše publike, odnosno sudionika konferencije.

Evo i konačnog poretka:

Prvo mjesto i nagradu za najbolju prošlogodišnju HR praksu zaslužila je tvrtka Infinum za inovativan projekt motivacije zaposlenika pod nazivom ‘Eggcellent’. Drugo mjesto su zahvaljujući projektu ‘Radi i dodatno zaradi’ osvojile Terme Sv. Martin, dok je treće mjesto pripalo tvrtki Span i njihovu programu ‘Span tv’.

Čestitke dobitnicima, ali i svima onima koji svojim kreativnim radom i inovativnim projektima predano promiču ulogu HR-a u stvaranju poticajnih radnih okruženja u kojima je zadovoljstvo raditi.

foto: Toni Lugarov

Podijeli ovu objavu